Nacka kommun

Nacka kommun söker kvalitetsmedvetna undersköterskor

Vill du arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen? Vill du ha ett flexibelt arbete där du kan påverka dina arbetstider?

Nu söker vi timvikarier till Nacka Seniorcenter. Arbetet är inriktat på att de äldre får leva ett värdigt liv och känna sig trygga. Den enskilde boendes behov är alltid utgångspunkten för insatserna. 

Arbetet innefattar att ge medicin, omplåstring, benlindning, lättare sårvård, tillsyn samt besvara larm. Du ska arbeta för att den enskildes behov och önskemål om stöd, omsorg och omvårdnad tillgodoses. 

Nacka Seniorcenter är en mötesplats för seniorer och är det kommunala alternativet för äldreomsorg. Vi erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av dagverksamhet och särskilt boende. Utifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt skapar vi en trygg och säker miljö där delaktighet och de enskildas behov av vård och omsorg av god kvalitet är styrande i alla insatser. Läs mer på vår hemsida www.seniorcenter.se.

Det finns mycket goda möjligheter att få månadsvikariat under våren och/eller sommaren både heltid eller deltid enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer
 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller studerar inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera utifrån relevant lagstiftning. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, servicekänsla och att kunna samarbeta väl i grupp. Du är stresstålig och har ett professionellt bemötande gentemot de boende, medarbetare och anhöriga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Utdrag ur Belastningsregistret 
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret (blankett 442.5) i samband med anställning inom vård och omsorg. www.polisen.se 

Anställningsvillkor 
Heltid eller deltid enligt överenskommelse. 
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan 
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2017-05-30. Vi kommer fortlöpande kalla de kandidater vi vill gå vidare med till intervju. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. 
För information om tjänsten: Maja Erikson, rekryteringsspecialist, 08-718 88 30 alt 08-718 84 02.

Fackliga företrädare: 
Anders Johansson Fackförbund Kommunal, tel. 08-718 89 49 

Nacka kommun 
Nacka är en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här pågår en rad spännande stadsbyggnadsprojekt och vi planerar för tunnelbana, 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Välfärd Samhällsservice ansvarar för kommunens produktion av välfärdstjänster och driver bland annat särskilda boenden för äldre och personer med speciella behov, dagliga verksamheter, fritidsgårdar, bibliotek, musikskola och kulturhus. Totalt har vi drygt fyrtio enheter inom fem produktionsområden med 1400 medarbetare och tillsammans omsätter vi cirka 560 miljoner kronor. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa de bästa förutsättningarna för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Nacka, Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Nacka kommun söker kvalitetsmedvetna undersköterskor