Nacka kommun

Lärare till Neglinge skola åk 2

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Neglinge skola växer! Vi söker nu en lärare till vår härliga skola

"En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden"

Neglinge skola är en populär skola. Skolan ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Skolgården inbjuder till fysiska aktiviteter. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi kommer att ha ca 360 elever till hösten. Eleverna är uppdelade i tre arbetslag, F-1, 2-3 samt 4-6.

Det är lätt att ta sig till Neglinge skola med Saltsjöbanan från Slussen. På Neglinge skola har vi höga förväntningar på varandra och på våra elever. Vi arbetar i team.

Vem är du?

Du är en närvarande pedagog. Du gillar utmaningar, ser möjligheter och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad och ambitiös samt har ett brinnande intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor. Du använder gärna modern teknik i undervisningen. Du har mod att utmana befintliga synsätt, öppna nya perspektiv samt uppmuntra till nytänkande och kreativitet. Du vill utveckla vår verksamhet.  Du är lyhörd och ser möjligheter istället för hinder. Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat samt har lätt för samarbete. Du är ödmjuk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare till åk 2 till hösten. Eleverna ska erbjudas en lustfylld dag med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns närvarande. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns lärande. Du tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Vi arbetar med både hjärna och hjärta vilket betyder att varje elev behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. Vi söker dig som vill arbeta ämnesövergripande och skapa helheter för eleverna. Du vill ständigt utveckla din och skolans pedagogiska verksamhet. Du bör ha några års erfarenhet från yrket som lärare.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera barnets utveckling och lärande.

Kvalifikationer som krävs

Du ska ha en lärarutbildning, 1-7 lärare eller lärare mot yngre år, en lärarlegitimation som styrker detta. Du har goda kunskaper i modern teknik. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och föräldrar. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i team. Du ska vara bra på att arbeta mål- och resultatinriktat, ha god struktur i ditt arbete samt vara väl förtrogen med Lgr11. Du är van vid att fortlöpande dokumentera varje elevs utveckling. Vi ser gärna att du är kreativ, initiativrik och vill pröva nya metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du är viktig för vår utveckling. Du kommer att träffa många positiva och glada elever som vill lära. Dina kollegor vill tillsammans med dig erbjuda en god lärmiljö. Vi arbetar systematiskt med kvalitet i vår verksamhet. Vi erbjuder öppenhet och många professionella kollegor att bolla idéer med.

Lön

Månadslön

Förmåner

Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1500kr/år. Egen lånedator samt iPad. Kompetensutvecklingsbidrag. Du kommer initialt att få en mentor på skolan. Subventionerat SL-kort.

 

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Tillsvidare, Heltid, Ferietjänst

Tillträde

14 augusti 2017

Kontaktperson

Lisa Landström rektor 070-431 79 09 lisa.landstrom@nacka.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 25 juni 2017. Rekryteringen startar direkt.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Lärare till Neglinge skola åk 2