Nacka kommun

Lärare i textilslöjd åk 2-6

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

 

Beskrivning av arbetsuppgifter 

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Tjänsten är för närvarande på 80 % i slöjd. I kombination med annat ämne kan tjänsten utökas till 100 %

Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga till att både utveckla och utvecklas.

I rollen som lärare hos oss på Igelboda skola kommer du, tillsammans med dina kollegor på skolan, arbeta gentemot de olika årskurserna. Du kommer vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

Beskrivning av arbetsplatsen 

Igelboda skola är en F-6 skola med 450 barn och elever med integrerad fritidsverksamhet. Skolan ligger i framkant vad gäller ICT. Vår värdegrund - VETA - genomsyrar hela verksamheten. VETA står för Våga - Engagemang -Trygghet - Ansvar. Skolmedling används som ett verktyg för att lära barnen att lösa sina egna konflikter.  

Skolan ligger centralt vid Saltsjöbadens centrum med närhet till affärer, gratis parkering om du kommer med bil annars bara 20 min från Slussen med tåg. Läs gärna mer på vår hemsida: www.igelboda.nacka.se  Här arbetar idag 60 personer och arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare, häga förväntningar och en god samarbetskultur.

Skolan är en del av Nackas kommunala skolor vilket medför många utvecklingsmöjligheter i bland annat ämnesnätverk, teach meets och gemensamma utbildningar.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet i slöjd och har lärarlegitimation.  Du är engagerad, har förmåga att skapa goda relationer och en trygg lärande miljö.

Du ska kunna ta egna initiativ samt ha lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och kan möta alla elever på deras nivå. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande är av vikt.

I ditt arbete kännetecknas du av ett stort ansvarstagande, du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till inspiration och du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Kvalifikationer som är meriterande

Vi ser gärna att du har god IT-vana och några års erfarenhet av undervisning i åk 2–6.

Anställningsform

Deltid-heltid, Tillsvidare anställning. Ferieanställning.

 

Löneform

Månadslön. Individuell lönesättning.

 

Tillträde

170814

Kontaktpersoner

Maria Arnvaller, rektor                      maria.arnvaller@nacka.se 08-718 82 40

Fackliga företrädare att kontakta

Anne Westerlund, Lärarförbundet.     08-718 82 50

 

Hur ansökan görs Ansök senast 170628 genom att klicka på ANSÖK längst ned i annonsen eller via Nacka.se/Lediga jobb

Rekrytering påbörjas omgående.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Lärare i textilslöjd åk 2-6