Nacka kommun

Kulingen söker en drivande förskollärare

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Kulingens förskola

Kulingens förskola är en omtyckt förskola både av barn och vuxna. Vi har fem avdelningar och förskolan är beläget i ett villaområde i närhet till skog och mark.  Här arbetar ca 20 pedagoger. Vi har två kockar som lagar maten från grunden. Läs gärna mer på vår hemsida http://www.nacka.se/underwebbar/Sagtorpsskolan/kulingensfsk

Vi söker dig som kan skapa en kreativ och lärande plats för våra barn. Du driver och utvecklar verksamheten och är professionell i mötet med våra barn och familjer.

Du har lätt för att samarbeta och du är positiv, flexibel, ansvarfull, pedagogisk och strukturerad. Vi söker dig som delar vår övertygelse om att alla barn kan. Ett krav är att du är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete på förskola.

Pedagogisk lunch, arbetskläder och friskvårdspeng erbjuds.

Omfattningen är 100 %.  Tillträde augusti 2017

Tjänsten är tillsvidare.

Frågor kring tjänsten lämnas av förskolechef Susanne Hammargren eller epost susanne.hammargren@nacka

Facklig representant på förskolan: Hanna Aronsson hanna.aronsson@nacka.se

 

I Nacka kommun står medborgarna i fokus, där tillgänglighet och service präglas av kvalitet och gemensamt ansvar. Kompetenta, motiverade, stolta och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar. Som arbetsgivare betonar vi vikten av en rättvis och likabehandling, vi eftersträvar en verksamhet fri från all diskriminering.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Kulingen söker en drivande förskollärare