Nacka kommun

Grundskollärare åk 4-6 till Igelboda skola

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Grundskollärare till årskurs 4–6

Beskrivning av arbetsuppgifter 

Du undervisar elever i årskurs 4–6.  Du ingår i ett arbetslag med andra nytänkande pedagoger som samarbetar i kollegialt lärande. Mentorskap ingår i tjänsten.

Beskrivning av arbetsplatsen 

Igelboda skola är en F-6 skola med 450 barn och elever med integrerad fritidsverksamhet. Skolan ligger i framkant vad gäller ICT. Vår värdegrund - VETA - genomsyrar hela verksamheten. VETA står för Våga - Engagemang -Trygghet - Ansvar. Skolmedling används som ett verktyg för att lära barnen att lösa sina egna konflikter.  

Skolan ligger centralt vid Saltsjöbadens centrum med närhet till affärer, gratis parkering om du kommer med bil annars bara 20 min från Slussen med tåg. Läs gärna mer på vår hemsida: www.igelboda.nacka.se  Här arbetar idag 60 personer och arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare, häga förväntningar och en god samarbetskultur.

Skolan är en del av Nackas kommunala skolor vilket medför många utvecklingsmöjligheter i bland annat ämnesnätverk, teach meets och gemensamma utbildningar.

 

Kvalifikationer som krävs

För den här tjänsten krävs att du är legitimerad grundskolelärare gärna och är väl förtrogen med LGR -11. Du ska ha förmåga att samspela effektivt samt vara nyfiken att lära av kollegor och andra verksamheter samt förebilder i omvärlden. 

 

Kvalifikationer som är meriterande

Vi ser gärna att du har god IT-vana och några års erfarenhet av utbildning i åk 4-6. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och driva pedagogisk utveckling.

Du ska som person vara trygg, ha en god självinsikt och vara engagerad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform

Heltid, Tillsvidare anställning. Ferieanställning.

 

Löneform

Månadslön. Individuell lönesättning.

 

Tillträde

170814

Kontaktpersoner

Maria Arnvaller, rektor                      maria.arnvaller@nacka.se 08-718 82 40

Fackliga företrädare att kontakta

Anne Westerlund, Lärarförbundet.     08-718 82 50

 

Hur ansökan görs Ansök senast 170630 genom att klicka på ANSÖK längst ned i annonsen eller via Nacka.se/Lediga jobb

Rekrytering påbörjas omgående.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Grundskollärare åk 4-6 till Igelboda skola