Nacka kommun

Förskollärare/utbildad erfaren barnskötare

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Vi ingår i Sickla skola och förskolors enhet. Vi har Sickla och Järla sjö, Hammarbybacken och grönområden inom gångavstånd. Vi har nära till buss och Saltsjöbanan. Vi deltar kontinuerligt i Dieselverkstans kulturutbud.

Vi inspirereras av Reggio Emilias förhållningssätt, vi vill att varje barn utvecklar sitt lärande och förmåga att växa till en självständig individ som tror på sig själv. Det är viktigt för oss att varje barn får den utmaning och stöd som krävs för att utvecklas så långt som möjligt. Kreativa lärprocesser är viktiga och vi arbetar ständigt med att utmana och utveckla vår verksamhet. Vi arbetar i fokusgrupper och intressegrupper både åldersblandat och åldershomogent. Tillsammans med barnen använder vi olika digitala hjälpmedel i den dagliga verksamheten.

KVALIFIKATIONER Du är utbildad förskollärare eller lärare mot de yngre åren. Du är väl insatt i LpFö98/16, pedagogisk dokumentation, har grundläggande kunskaper i multimodala hjälpmedel och känner till pedagogiska läroprocesser och förhållningssätt. Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är strukturerad, drivande och utåtriktad. Du är självklart positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER Vi erbjuder dig ett roligt och inspirerande arbete i trivsam miljö. Tillsammans med kollegor får du möjlighet att driva pedagogisk utveckling. Det kollegiala lärandet är viktigt för oss. Vi har reflektionstid, arbetsplatsträffar, planeringstid, kontinuerlig fortbildning och "pedagogiska promenader". Du får arbetskläder, friskvårdsbidrag och pedagogisk lunch. 

Vi söker främst till den yngre gruppen men möjlighet finns även i 3-5 års gruppen.

ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: tillsvidare. Omfattning: 100%. Deltid kan diskuteras.

Vi undanber oss all form av kontakt med rekryteringsföretag.  

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Förskollärare/utbildad erfaren barnskötare