Nacka kommun

Förskollärare yngre barn

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Med anledning av utvecklad verksamhet söker vi till hösten två förskollärare till våra yngre barn.

Vårt arbetssätt är Reggio Emiliainspirerat, några av oss är i början, andra har mer fördjupad kunskap och längre erfarenhet. Vår policy är, gemenskap, delaktighet och respekt. Vi försöker ha högt i tak - olikheter berikar och ger styrka. Vi är kunskapssökande och målfokuserade. Vi vill fördjupa oss i beprövad erfarenhet och vetenskaplig forskning och startar gärna analys- och litteraturcirklar. 

Vi har planeringstid, reflektionstid och dokumentationstid. Vi har möten i tvärgrupper, diskussionsgrupper och utvecklingsgrupper.

I våra barngrupper 1-3 år, 3-4 år och 5 årsgrupper pågår ständigt diskussioner som utmanar, utvecklar och stimulerar oss till att göra vårt bästa.

Vi finns i två förskolor på Sickla skola i Nacka, Växthuset och Universum. Tjänsten avser arbete på yngre avdelning 1-3 år.

KVALIFIKATIONER: Du är kreativ, nyfiken på barns lärande och kompetens. Naturligtvis är du utbildad förskollärare och vill utvecklas med oss och inspireras av Reggio Emiliapedagogiken. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen.

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare OMFATTNING: Heltid/deltid kan diskuteras

ANSÖKAN: Senast 2017-06-26 KONTAKTPERSONER: Förskolechef Lena Mattisson, 070-4319640.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag.

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Förskollärare yngre barn