Nacka kommun

Erfaren och positiv barnskötare sökes till Bagarsjöns, Källan och Chrysolitens förskolor

Välkommen till Nackas kommunala skolor! Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt. Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Vi söker dig som är positiv och utbildad barnskötare till Bagarsjön, Chrysoliten och Källans förskolor. Erfarenhet av normkreativt arbete är meriterande. Du ska vara intresserad av egen utveckling och av barns lärande.
I arbetet ingår att planera och genomföra pedagogiska aktiviteter, analysera barngruppens utveckling, dokumentera och bidra till en god verksamhet.
Du kommer att arbeta med duktiga och inspirerande kollegor som kan och vill erbjuda den bästa verksamheten för våra barn.
Du ska kunna arbeta på tider mellan 6.30 och 18.00.
Du ska se möjligheter i modern teknik och använda den i arbetet med barnen. Du får tillgång till en egen ipad som du använder för dokumentation och inspiration. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Förskolorna har stora fina gårdar och rymliga, ljusa lokaler. 

Vi söker även personer att ingå i vår egen vikarielista, tveka inte att höra av dig


Tjänsten är en del- eller heltidstjänst och tillträdesdatum kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Ev. provanställning kan komma att tillämpas.
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt.
Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Erfaren och positiv barnskötare sökes till Bagarsjöns, Källan och Chrysolitens förskolor