Nacka kommun

En driven inköpare som vill göra skillnad i Nacka kommun

Vill du vara med och driva vår utvecklingsresa inom inköpsområdet i Nacka kommun? Vi är i en spännande utvecklingsfas när vi växer och behöver förstärka vår inköpsenhet i Nacka Stadshus med flera affärsmässiga inköpare.

 

Arbetsbeskrivning 

Du kommer att arbeta projektorienterat tillsammans med uppdragsgivare från verksamheten, bland annat inom socialtjänstens områden. Du kommer utöver enskilda inköpsprojekt att ansvara för att identifiera ökade värden samt driva affärsmässighet och de kommersiella aspekterna ute i verksamheten. I uppdraget ingår allt från att bidra i tidigt skede i kravspecifikationen till att driva upphandlingsprocessen samt att delta i leverans- och uppföljningsprocesserna för att säkerställa att Nacka gör kommersiellt bra affärer. Vi ser idag ett ökat antal upphandlingar framför oss och du kommer att bli viktig för oss eftersom du i din roll säkerställer att vi driver dessa upphandlingar på ett mycket professionellt sätt.

 

Kvalifikationer 

  • Du har en relevant akademisk utbildning.
  • Du har några års erfarenhet av inköp. 
  • Meriterande om du har jobbat inom en större organisation.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från LOU.

Vidare som person är du målinriktad, kommersiell och har hög egen drivkraft. Med ditt innovativa och drivna förhållningssätt griper du dig an upphandlingar och levererar något utöver det vanliga. Komplexiteten i projekten kommer att variera vilket kräver att du har erfarenhet och bredd samt att du är drivande och strukturerad i ditt konsultativa arbetssätt. Du kommer att ha många kontaktytor inom kommunen vilket också kräver att du är lyhörd, kommunikativ samt bra på att bygga långsiktiga relationer med sakägare på alla nivåer. Du drivs av att utmana och bli utmanad av existerande arbetssätt/lösningar och trivs med att finna nya angreppssätt och affärsupplägg utifrån användarens behov. Du är en ”förändringsledare” som vill involvera tvärfunktionellt och kan påverka andra.

 

Nu ser Du fram emot att arbeta i en kommun som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering som är att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Vi ska vara bäst i Sverige på att vara kommun även när vi växer och du kan bli central för oss i arbetet att maximera värdet för medborgarnas skattepengar. Du måste trivas med att arbeta i en politiskt styrd organisation och stimuleras av mångfalden i både frågeställningar, målsättningar och lagstiftningar när du bidrar till kommunens affärer.

 

Tjänsten är placerad vid inköpsenheten i Nacka stadshus. Enheten har idag 13 medarbetare och ansvarar för Nacka kommuns upphandlingar som genomförs tillsammans med verksamheten. Inköpschefen har mångårig erfarenhet av inköpsverksamhet i privat och offentlig sektor.

 

Anställning

Anställningen är tillsvidare och på heltid. Startdatum är enligt överenskommelse.

 

Ansök senast den 25 maj 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 

Nyfiken och vill ställa frågor? Ring inköpschefen Sebastian Nordgren 08-718 91 60.

Facklig representant: Yvette Forssmark, Vision, tlf: 08-718 91 68

 

Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner och Nackas befolkning kommer öka från dagens 100 000 till 140 000 till år 2030. Nacka är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Vi ska vara bäst på att vara kommun och därför behöver vi de bästa medarbetarna. Kreativitet, innovation och kunskapsdelning är viktiga ledstjärnor för Nacka kommun.

 

Till bemannings-, rekryteringsfirmor och säljare - vänligen respektera att vi inför den här rekryteringen noggrant tagit ställning till och valt kanaler för arbetet att hitta vår nya kollega varför er hjälp undanbedes i den här rekryteringen.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 25 april

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb En driven inköpare som vill göra skillnad i Nacka kommun