Nacka kommun

Elevassistent med kompetens inom autismspektrum sökes till Korallens förskola.

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Korallens förskola tillhör Orminge skolenhet. Inom enheten finns en djup kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med barn och elever inom autismspektrum då enheten både har en mindre undervisningsgrupp och en särskola med inriktning autismspektrum.

Vi erbjuder dig: En fin arbetsplats på förskolan tillsammans med professionella kollegor. Förskolan har en fin gård och ligger i ett lugnt område med närhet till både skog och sjö. Du kommer att arbeta som resurs åt en pojke med autism. Din uppgift blir att arbeta nära pojken både i den ordinarie gruppen men också individuellt utifrån förskolans läroplan samt färdigheter, förmågor som pojken behöver stöd i att utveckla.

Du kommer vid behov att erbjudas utbildning samt vid behov även handledning.

Din bakgrund: Du har ett stort intresse och gärna kunskap och erfarenhet av arbete med barn inom autismspektrum. Arbetet är emellanåt riktigt utmanande och du behöver vara trygg, stabil och stresstålig. Du kommer att ha en nära kontakt med vårdnadshavare och vid vissa tillfällen även habilitering.

Anställning 100% med start den 7 augusti. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi kan komma att tillämpa provanställning vid behov.

Visst låter det spännande! Välkommen med din ansökan.

Kontakta Förskolechef Kersti Gudheimsson 08- 718 75 19 eller bitr rektor Annika Klöfver för information om tjänsten 08-718 86 88.

Samtliga fackliga företrädare nås på Nacka kommuns växel 08-718 80 00

Läs mer om oss på www.Nacka.se

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Elevassistent med kompetens inom autismspektrum sökes till Korallens förskola.