Nacka kommun

Driven fritidslärare/fritidspedagog till Sågtorpsskolan

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

SÅGTORPSSKOLAN SÖKER EN DRIVEN FRITIDSLÄRARE

Sågtorpsskolan är en väl inarbetad skola med elever med ca 540 elever från Förskoleklass tom åk 6. Skolan ligger fint intill Sågsjön, olika naturreservat och Boo kyrka. Vi har tre klasser i varje årskurs. På skolan har vi en fin atmosfär och en kultur där vi "Vågar dela med oss till varandra"

På skolan finns en "Studio" för elever som behöver särskilt stöd i olika ämnen eller under kortare perioder utifrån individuella behov. 

Skolan arbetar med STL (skriva sig till lärande) i våra årskurser. Vi använder Schoolsoft som kommunikationskanal.

Skolan har en god IT-miljö med många kompetenta pedagoger som tillsammans med eleverna utvecklar lärandet.

Vi arbetar tillsammans med FRIENDs för att skapa en ökad trivsel och trygghet.

Vi erbjuder dig en fin och väl inarbetad verksamhet med mycket nyfikna, engagerade och kompetenta medarbetare. 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som fritidslärare innebär arbete i skolan och på fritids där all verksamhet syftar till elevernas utveckling och lärande. Eleverna ska erbjudas en lustfylld dag med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns närvarande. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på den kompetenta eleven. Du tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både elever och vuxna. 

Vi söker dig som är utbildad för arbete i skolans fritidshem.

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet och du är positiv till samverkan med skolverksamheten. Du ska med stort mod utmana befintliga synsätt, öppna perspektiv samt uppmuntra nytänkande och kreativitet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera elevernas utveckling och lärande. Du är driven och vill vara med och utveckla Sågtorpsskolans fritidshem till en ännu bättre verksamhet. 

Kvalifikationer som krävs

Du har en högskoleutbildning o kan uppvisa examensbevis som Fritidslärare/Fritidspedagog eller lärare 1-7 med inriktning mot fritidsverksamhet. Du bör ha god struktur i ditt arbete, kan arbeta målinriktat, är ansvarstagande och flexibel.

Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och föräldrar. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i team. Vi ser gärna att du är kreativ, initiativrik och vill pröva nya metoder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du är viktig för vår utveckling. Du kommer att träffa många positiva och glada elever och pedagoger som vill lära och lära ut. Dina kollegor vill tillsammans med dig erbjuda en god lärmiljö.

Lön

Individuell månadslön

Förmåner

Friskvårdsbidrag 1500kr/år. Gemensam kompetensutveckling på skolan genomförs. God hemlagad mat. Planeringstid.

Anställningen omfattning

Tillsvidare, heltid, semestertjänst

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Vi påbörjar urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktpersoner

Maria Rudling, Bitr rektor maria.rudling@nacka.se

Facklig företrädare Annika Liikamaa. Annika.liikamaa@nacka.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker just till oss.

Vi arbetar fortlöpande med urval.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.nacka.se

 

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra rekryteringstjänster.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Fritidspedagoger


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Driven fritidslärare/fritidspedagog till Sågtorpsskolan