Nacka kommun

Barnskötare

Välkommen till Nackas kommunala skolor!

Vi är en av de främsta skolkommunerna som når mycket goda resultat tack vare våra professionella medarbetare. Genom beprövad och ny pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder gärna moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt.

Här vågar vi pröva nya sätt och arbetar aktivt med att dela erfarenhet och kompetens mellan våra 2500 fantastiska medarbetare inom förskola och skola. 

Välkommen att bli en del av ”Våga göra – Våga dela”!

Beskrivning av enheten  Solängens förskola är en förskola med 55 barn inskrivna , förskolan är omgiven av en stor och fin gård och har naturen runt knuten.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består i att arbeta på en avdelning med de yngre barnen, följa barnens utveckling,  ha en positiv inställning till utevistelse och vara delaktig och initiativtagande i förekommande aktiviteter på förskolan.

Bekrivning av arbetsplatsen: Förskolan har 11 anställda pedagoger och en kock. Förskolan tillhör Älta skolas skolenhet. Vår inriktning är utepedagogik och språk.

Kvalifikationer som krävs

Vi söker dig som är utbildad barnskötare som har ett hälsoinriktad syn, är felxibel och ser hela förskolan som din arbetsplats. Är positiv till utevistelse och är kunnig i omsorg och lärande.

Du ska vara väl insatt i styrdokument för förskolan LpFö 98/10 och ha grundläggande IT-kunskaper

Kvalifikationer som är meriterande : IT kunskaper, kunnig i pedagogisk dokumentation och ser barnen som kompetenta.

Kompetenser som vi värdersätter inom Nacka kommun är initiativförmåga, omdöme, samarbetsförmåga samt vilja att bidra till verksamhetsförbättring

Anställningsform

Heltid, Tillsvidare anställning.  Ev provanställning kan komma att tillämpas

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde

8/8-17 eller efter överenskommelse

Kontaktpersoner

 

Birgitta Sjögren, bitr.förskolechef                    070-431 89 23                    brsj@nacka.se

Fackliga företrädare att kontakta

Kommunal: Pyter Due Hedlund, ordförande     08-718 89 43                      pyhe@nacka.se

Hur ansökan görs
Ansök senast 170630 genom att klicka på ANSÖK längst ned i annonsen eller via Nacka.se/Lediga jobb

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 2 juni


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Barnskötare