Moderna Försäkringar

Kreativ webbdesigner

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

 

Moderna drivs av förändring och vi bygger löpande om våra digitala flöden vilket gör att vi nu söker en webbdesigner som vill forma framtidens digitala kundmöte. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Stockholm och ingå i affärsområdet Strategi & Transformation.

 

Tjänsten

I rollen som webbdesigner arbetar du med att designa nya flöden och funktioner på Modernas webbplatser. Du drivs av att skapa och optimera webbflöden som alltid håller en hög kvalité avseende utseende och konvertering. Du kommer även leda arbetet och kommunicera till verksamheten efter en övergripande strategi vilket ställer krav på att du som person är en serviceorienterad medspelare.

 

Din bakgrund

Intresse och erfarenhet inom webbdesign

Goda kunskaper i verktyg som t.ex. Photoshop, InDesign etc.

Grundläggande kunskaper inom CSS programmering

Meriterande med projektledning

 

Nyfiken?

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Sista ansökningsdatum är 10 juli. Frågor om tjänsten besvaras av Patrik Lundholm, tel: 070-781 67 82, patrik.lundholm@modernaforsakringar.se.

 

Facklig representant är Elias Bakk; telefon 070-730 68 54

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Data & IT Media & Journalistik


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Kreativ webbdesigner