Moderna Försäkringar

Byggskadereglerare Malmö

Tjänsten

 

I enlighet med Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för skadereglering inom privatförsäkring i Malmö.

 

Vi söker en byggskadereglerare till vår skadeavdelning. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor och praxis. Kundmixen innebär att du reglerar såväl enkla som mer komplexa ärenden.

 

Du arbetar i en grupp med gemensamma processer som har stort kundfokus. Gruppen arbetar med löpande feedback, gruppchef och kollegor emellan, för att utveckla gruppen, verksamheten och för ett kundmöte i världsklass.

 

Du är målfokuserad, ambitiös och kan hantera flera utmaningar samtidigt. Din framgång bygger till stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

 

Din bakgrund

 

Du har dokumenterad byggteknisk bakgrund. Du arbetar idag på ett försäkringsbolag eller motsvarande.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare/ byggare inom byggbranschen. Du har stor kunskap i MEPS och tidigare erfarenhet av In4mo är meriterande.

 

Du drivs av att ge våra kunder en utmärkt service. Arbetet innebär mycket kundkommunikation och ställer höga krav på ett gott bemötande.

 

Du är analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut. Du arbetar proaktivt och tar ägaransvar för våra kunders ärenden. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt, har tydligt kundfokus samt är ansvarsfull.

 

Personliga egenskaper

 

Du är som person:

 

- framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus  

- social, lyhörd och smidig i umgänget med andra

- lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

 

Du måste kunna:

 

- uttrycka dig pedagogiskt och väl i både tal och skrift  

- arbeta under tidspress

- ha god datorvana och enkelt att lära dig nya system

- arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en heltidsanställning och kontoret är beläget i Västa Hamnen, Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Angelica Casny Chef Bygg & Egendom, Privatskador, 076-882 41 33. Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.

 

Är du intresserad av tjänsten ansök via vår hemsida www.modernaforsakringar.se/ledigajobb eller via knappen nedan.

 

Din ansökan vill vi ha senast den 15 juli 2017.

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 19 juni


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Byggskadereglerare Malmö