Migrationsverket

Enhetschef internservice (Uppsala)

Enhetschef internservice 
Behoven av myndighetens tjänster förändras i snabb takt och vi arbetar intensivt tillsammans för att utveckla verksamheten så att vi med största effektivitet, kvalitet och service utför vårt uppdrag från riksdag och regering. Migrationsverkets operativa verksamhet är indelad i sex regioner och för att skapa bästa möjliga närhet och tillgänglighet finns sedan en tid tillbaka en intern service-enhet för varje region. Vi förstärker nu hela förvaltningsorganisationen runt vår kärnverksamhet på olika sätt, där serviceenheterna har en viktig och uppskattad roll genom att erbjuda kvalitativ och effektiv service och väl definierade administrativa, tekniska, fastighets- och arbetsplatsanknutna tjänster inom en mängd områden. Våra tjänster omfattar i dagsläget b l a lokalplanering, lokalsäkerhet, intern och extern posthantering, transporter, kontorsservice, tillsyn och skötsel av inne- och utemiljö, konferensservice samt inköp och ekonomiadministration kopplat till dessa. 
Vi söker nu dig, som tillsammans med dina chefskollegor, vill driva ett utvecklingsarbete för att vidareutveckla vårt tjänsteutbud och våra arbetssätt och ta ansvar för att implementera en gemensam tjänstekatalog som innebär en mer enhetlig hantering av våra tjänster i hela landet.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef för serviceenheten i region Mitt har du din placering i Uppsala och tillsammans med dina medarbetare ansvarar för du att hantera all internservice på ett tiotal orter inom regionen. Du leder och utvecklar din enhet med fullt personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. I din ledarroll skapar du delaktighet, engagemang och förutsättningar för medarbetarna att växa och ta ansvar och med fokus på resultat bidrar du till utveckling av en högkvalitativ och effektiv intern service till verksamheten. Som enhetschef rapporterar du till en sektionschef inom avdelningen för Verksamhetsstöd och ingår i sektionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
För att lyckas väl i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av att som chef leda en omfattande och komplex service-verksamhet och att driva förändring tillsammans med dina medarbetare för att uppnå resultat. Du har en för rollen relevant utbildning t ex med ekonomisk eller teknisk inriktning, kunskap i att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska samt goda kunskaper i engelska. Du har god förmåga till helhetssyn, högt engagemang och en stark servicekänsla. Eftersom du kommer att ha breda kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, förtroendeingivande och har god förmåga att samarbeta.  Vi lägger stor vikt vid att våra chefer har de personliga egenskaper som krävs för att framgångsrikt kunna leda förändring.

Du kommer till en myndighet som driver ett kontinuerligt förändringsarbete och som präglas av nytänkande, handlingskraft och ett genuint engagemang för vår uppgift.

Ansökan
Fram till den 25 juni ser vi fram emot att ta del av din ansökan och cv via vårt rekryteringsverktyg. 

Vill du veta mer
Vi samarbetar med ProAstri i chefsrekryteringar och i den här rekryteringen är Karolina Öberg vår kontaktperson.

Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet. I vårt arbete vägleds vi av våra värdeord mod, empati och tydlighet.

I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen.

Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

Kontaktpersoner

Karolina Öberg

ProAstri

070-745 67 66

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Migrationsverket

Alla jobb hos Migrationsverket

Liknande jobb Enhetschef internservice (Uppsala)