Mercuri Urval

Sektionschef Ledningssystem Inom RISE-koncernen

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster.  RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten.

RISE utfärdar certifikat enligt en lång rad standarder inom ledningssystem, produkt och person. Certifiering syftar till att skapa förtroende vilket förutsätter kompetens och opartiskhet vilka är hörnstenar för enheten. Att certifiera sitt ledningssystem ger företag och organisationer ett kraftfullt verktyg för ledning och styrning.

Till sektionen Ledningssystem inom RISE:s certifieringsenhet söker vi nu en chef med en gedigen ledarerfarenhet. Organisationen står inför en spännande framtid där efterfrågan på sektionens  tjänster förväntas öka, vilket ger dig som chef möjligheten att sätta en strategisk agenda för verksamhetens framtida riktning. 

Idag består sektionen av en stab med 10 medarbetare samt 21 revisorer som leds av en gruppchef. Som komplement till de egna revisorerna jobbar dessutom ca 35 externa revisorer  för enheten. Verksamheten utgår från RISE:s kontor i Borås där även du är placerad.

Som chef drivs du av att hitta möjligheter i nya samarbetsformer samt att skapa tydliga framtidsmål. Det finns stora möjligheter att hitta och tillvarata nya affärsmöjligheter såväl externt som internt och som chef förväntas du att sätta en strategi för tillväxt. Externa möjligheter handlar främst om organisationer och bolag som ser värdet i att certifiera sitt ledningssystem för att nå nya marknader och nya affärer, säkra kundkrav och bedriva ständiga förbättringar. Som sektionschef bör man även initiera och driva projekt baserat på de interna möjligheter som erbjuds i form av samverkan med andra sektorer inom RISE.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning samt en gedigen ledarerfarenhet. För att lyckas i rollen bör du drivas av att leda och entusiasmera andra samt av att utveckla både människor och affärer. Att kommunicera med och motivera ditt team genom förtroende, energi och engagemang ser du som en självklarhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Meriterande är om du har erfarenhet av ledningssystem och säljledning. Du har troligen en förståelse för revisorsrollen.

Vi erbjuder dig en utmanande arbetsplats i en framtidsbransch där vi skapar projekt i samverkan med våra kunder, universitet och kollegor. Som sektionschef Ledningssystem rapporterar du till certifieringsdivisionens enhetschef och ingår i divisionens ledningsgrupp.

Ansökan
Rekryteringen sker i samarbete med Mercuri Urval. Du är välkommen med din ansökan snarast dock senast den 7 maj 2017 på www.mercuriurval.com. Ange ref nr SE-12077. För ytterligare information kontakta Mercuri Urval;  Suzanne Waxberg, tel 031-333 52 16 eller Magnus Sandstedt, tel 031-333 52 12.


www.ri.se/om-rise

Ansök snarast . Arbetsort : Borås, Borås . Publicerat : 20 april


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Sektionschef Ledningssystem Inom RISE-koncernen