Mercuri Urval

Project Manager

iLOQ Oy är ett kraftigt växande företag som förnyar låsbranschen med stöd av genuin innovationsverksamhet och patenterad teknologi. iLOQ är det första och enda elektroniska låssystemet i världen som alstrar den energi som systemet behöver, genom att nyckeln förs in i cylindern. Företaget har verksamhet i 6 länder och omsätter ca 34 M EUR. För mer information, läs på www.iLOQ.com


iLOQ söker nu en teknisk kunnig Project Manager till Södra Sverige med fokus på Göteborg till Malmö. Som Project Manager ansvarar du för större och mer avancerade projekt mot våra kunder och återförsäljare/partners. Du är vår expert gällande produkt- och mjukvarufrågor samt ansvarig för nya produkter och funktioner som kommer från Finland. På iLOQ värdesätter vi ett starkt teamarbete där du arbetar nära övriga medarbetare i Sverige. Du har en nyckelroll som erbjuder tekniska kompetens, support och stöd för vårt svenska säljteam. Du rapporterar till Country Manager Scandinavia.

 

I rollen ligger ett ansvar att genomföra utbildningar och erbjuda support mot slutkunder och återförsäljare/partners samt ansvara för utbildningsmaterial i Sverige. Som Project Manager ansvarar du för kontakten med det finska moderbolaget och produktutveckling och förväntas bidra med uppföljning och återkoppling från den svenska marknaden. Du har teknisk kompetens inom säkerhetsbranschen och en yrkesskicklighet inom låsindustrin. Vi värdesätter erfarenhet från lås, larm, passersystem eller liknande bransch. Meriterande med säljerfarenhet eller erfarenhet av kundansvar.

 

Som person har du en god förmåga att planera och strukturera din vardag och dina arbetsuppgifter. Du är självständig men har lätt för att samarbeta. Du är driven och har ett relation- och lösningsorienterat arbetssätt med långsiktigt fokus där du motiveras av att erbjuda lösningarna för våra kunder. Du har körkort samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

iLOQ erbjuder en unik möjlighet att få vara med om en av de mest revolutionära framgångshistorierna inom låsindustrin. Är du vår nästa passionerade Project Manager?

 

Välkommen att skicka in CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref SE- 12216). Sista ansökningsdag är 12 juni. Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka in så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kontakta Robert Dahlström på 040-669 75 71 eller Nicklas Jungander på 019-19 68 05.


www.iLOQ.com

Ansök snarast . Arbetsort : Södra Sverige . Publicerat : 29 maj


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Project Manager