Mercuri Urval

Area Sales Manger

Är du en energisk försäljningsingenjör som vill vara med på en intressant utvecklingsresa tillsammans med Baumer?  

Baumer erbjuder ett spännande jobb i en internationell och innovationsdriven miljö som ständigt effektiviserar industriprocesser för sina kunder. Du blir sälj- och budgetansvarig för ett distrikt i södra Sverige. Målet är att du ska ha hög närvaro hos kunder, träffa beslutspåverkare och beslutsfattare, erbjuda kvalificerad rådgivning inom Baumers expertområden och öka Baumers marknadsandelar på en tillväxtmarknad. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samt identifierar och uppsöker nya kunder. Baumer erbjuder en bred och djup produktportfölj av högkvalitativa sensorer, givare, mätinstrument och kameror för industriell bildbehandling. De uppfyller marknadens tuffa krav för att hjälpa kunderna till en effektiv automatiserad produktion. Till din hjälp får du teknisk och kommersiell support från erfarna kollegor i Sverige och internationell produktsupport från Danmark, Schweiz och Tyskland. Du kommer att få en gedigen och behovsanpassad introduktionsutbildning. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen.  

Vi värdesätter teknisk bakgrund, goda resultat av egen industriförsäljning, entreprenörsanda och kunskap om processindustrin. Förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer med stor frihet och egenansvar värderas extra mycket.  

Du förväntas att utgå från ett hemmakontor, huvudkontoret i Huskvarna eller vårt nya försäljningskontor i Malmö. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Mångfald är viktigt för Baumer och vi fokuserar därför på att hitta rätt förmåga oavsett kön, ålder, bakgrund etc.    

Är du intresserad av denna roll på Baumer? Skicka din ansökan snarast via www.mercuriurval.com, ref.no: SE-12133. Löpande urval tillämpas. Om du vill veta mer om rollen är du välkommen att kontakta Ulf Hillstedt, konsult på Mercuri Urval 0725-547242.    

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Hemmakontor, Huskvarna alt Malmö . Publicerat : 28 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Mercuri Urval

Alla jobb hos Mercuri Urval

Liknande jobb Area Sales Manger