Malmö stad

HR-konsult med inriktning rekrytering sökes till förskoleförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

En HR-konsult med funktion som rekryterare sökes. 
Hos oss i förskoleförvaltningen finns spännande frågor som behöver utvecklas både på verksamhetsnivå samt inom HR. HR-avdelningen består av 27 kreativa och positiva medarbetare som är grupperade i fyra olika team. Ett team arbetar verksamhetsnära mot olika geografiska utbildningsområden. Till sitt stöd har de tre specialistteam; rekrytering och kompetensförsörjningsenheten, övergripande stöd samt arbetsmiljö och hälsoenheten. 

Enheten för rekrytering och kompetensförsörjning är ett team på sju personer med uppdraget att attrahera, rekrytera och introducera nya medarbetare till förskoleförvaltningen. Vi arbetar med chefs-och ledarrekryteringar, specialistrekryteringar samt kortidsrekrytering till vår Vikariebank och ansvarar också för HR-administrationen för förskoleförvaltningens staber. 

Vi sitter centralt i Malmö med goda möjligheter till pendling.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för rekrytering och vill arbeta fokuserat med rekryteringsprocessens samtliga delar? Din roll, blir att tillsammans med kollegorna inom enheten erbjuda stöd och vägledning åt verksamheten genom hela rekryteringsprocessen. Du kommer att utföra rekryteringar, testningar av chefer och tjänster med specialistfunktioner. Vi vill att du har ett konsultativt förhållningssätt i frågor rörande rekrytering och bidrar till att utveckla och kvalitetssäkra rekryteringsprocessen som i förlängningen stärker Malmö stads varumärke. Utöver detta finns det möjlighet att delta i utvecklings- och förbättringsprojekt inom enheten.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom HR/PA eller likvärdig utbildning. 
• En dokumenterad erfarenhet av att arbeta med rekryteringsprocessens samtliga delar. 
• Är certifierad i och är en van användare av testverktyg, gärna Perspektiv eller Talent Q. 
• Är lyhörd för behov och har ett proaktivt förhållningssätt. Då du i rollen som rekryterare har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och etablerar goda relationer på alla nivåer. 
• Är trygg i din roll och är den som coachar och vägleder andra. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Bästa möjliga stöd och service till våra verksamheter är en självklarhet för dig. 
• …..sist men inte minst, du vill skratta och ha roligt med oss andra längs vägen. 

Du anställs som HR-Konsult men har uppdraget som rekryterare. 


Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vikariat med start i oktober 2017.

Tidsbegränsat till: 2018-10-01

Antal platser: 1


Ansökan

Ansök senast: 2017-07-09

Referensnummer: 172-2180


 

Kontaktpersoner

  • Liselott Holmström
  • Enhetschef
  • 073-4043239

Övrigt

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Som anställd i Malmö stad erbjuder vi förutom spännande utvecklingsmöjligheter också kompetensutveckling och friskvårdbidrag. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För mer information: http://www.malmo.se  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 9 juli . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Malmö stad

Alla jobb hos Malmö stad

Liknande jobb HR-konsult med inriktning rekrytering sökes till förskoleförvaltningen