LMI Leadership Management Sweden AB 1 st lediga jobb hos LMI Leadership Management Sweden AB

Alla jobb hos LMI Leadership Management Sweden AB

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till LMI Leadership Management Sweden AB

''

Leadership Management® Sweden

Startade sin verksamhet i Sverige 1983 på initiativ av Dr Ingemar Gärdborn.

Den svenska organisationen består idag av ca trettio kvalificerade ledarutvecklare och är därigenom rikstäckande. Vi utgör en utpräglat "lärande organisation" och genomgår regelbunden träning med kvalificerat erfarenhetsutbyte under totalt ca tjugofem dagar om året i Sverige och USA.

Leadership Management® International

LMI® International grundades 1966 av Paul J. Meyer. Huvudkontoret finns i Texas, USA. LMI® växer starkt internationellt och är idag verksamt i ett sextiotal länder. USA, de nordiska länderna, Kanada, Japan och Australien är bland de starkaste fästena för LMI®. Ledarskapsprogrammen, som ständigt utvecklas är översatta till tjugofem olika språk.

Paul J. Meyer är en av vår tids mest lästa författare inom området ledarskap. Mer än femtio miljoner exemplar av hans artiklar och publikationer har nått läsare i hela världen. Han har blivit citerad av mer än 150 andra författare och flera böcker om honom har utgivits.

Visionen för LMI® är att alltid vara den mest framstående resursen för utveckling av framgångsrika ledare i samhällets organisationer.

Syftet med LMI® internationellt är att stärka personlig och organisatorisk produktivitet geom att utveckla ledare med tydligt definierade mål, positiva attityder och andra avgörande ledaregenskaper, samt att stärka ledarna att använda mer av sin outnyttjade ledarpotential.

Det övergripande målet för LMI® är att bidra till att skapa mätbara, positiva resultat för våra kunder genom att utveckla talang och ledarförmåga hos deras nyckelarbetare.

Vill du veta mer om LMI®, föreslår vi att du använder den här länken till deras webbsida - www.lmi-inc.com