Linköpings kommun

Sjuksköterskor till Leanlink, hemsjukvård

Sista ansökningsdatum: 2017-06-29
Referensnummer: 2017/1010
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: 
Martin Eklund, 013-26 37 79

Är du sjuksköterska och vill vara med och utveckla Råd & Stöds psykiatriska sjukvårdsteam? 

Om arbetsplatsen 

Råd & Stöd som är en del av Leanlink ger bland annat stöd och service till personer med psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Leanlink, Råd och Stöd har avtal med Omsorgsnämnden att utföra psykiatrisk hemsjukvård. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Utöver detta har Leanlink Råd och Stöd flera psykiatriboenden där det ingår HSL ansvar för boenden.

Vi söker dig, sjuksköterska som vill delta i vårt fortsatta arbete med att samordna och utveckla HSL insatserna både inom hemsjukvård och på våra psykiatriboenden. Du kommer att delta i ett nätverk som arbetar med HSL-frågor inom Råd & Stöds Socialpsykiatri. 

Vi utökar nu vårt HSL-team med ansvar för hela socialpsykiatrin, i nuläget ca 140 patienter. I teamet ingår gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, specialistundersköterska och dietist. Vi erbjuder god introduktion med mentorskap samt möjligheter till kompetensutveckling. 

Kvällar och helger tar vår jourorganisation vid för både ordinärt och särskilt boende. Detta innebär att arbetstiden är förlagd dagtid.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Konkret innebär det att du har en nära samverkan med Regionens specialistpsykiatri och vårdcentraler. En annan viktig samverkanspartner är Socialkontoret i Linköpings kommun. Representera Råd & Stöd i vårdplaneringar. Initiera och förmedla läkarkontakter. Dokumentera enligt HSL. I arbetsuppgifterna ingår också läkemedelshantering, stödjande och motiverande samtal, provtagningar samt delegering av hälso-och sjukvårdsinsatser. Finns som konsultstöd i HSL frågor för medarbetare på boenden. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Har du erfarenhet från ett eller flera av dessa områden är det meriterande:

  • hemsjukvård
  • primärvård
  • psykiatri
  • missbruk/beroende

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta patienters olikheter. Du bör ha ett stort intresse av att arbeta med utvecklingsfrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du anger löneanspråk i ansökan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Sjuksköterska


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor till Leanlink, hemsjukvård