Linköpings kommun

Sjuksköterska till jourorganisation

Sista ansökningsdatum: 2017-06-30
Referensnummer: 2017/457
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: 
Eva Abrahamsson - Verksamhetschef, 013-26 31 26
Fackliga representanter:
Anette Uckner - Vårdförbundet, 013-29 42 27

 

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Kommunsjukvården har fått ett stort uppdrag både avseende somatisk vård och rehabilitering. Kvällar och helger har vi en gemensam jourorganisation för både ordinärt och särskilt boende.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår jourorganisation där arbetstiden är vardagar 16.30-21.30 samt lördagar och söndagar 08.00-21.30.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för våra äldre. Konkret innebär det att du arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn, visa omsorg om och respekt för patientens autonomi, integritet och värdighet, tillvarata patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter, visa öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar, utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och behov föra deras talan, tillvarata arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter samt genom teamsamverkan bidra till en helhetssyn om patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Sjuksköterska


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Sjuksköterska till jourorganisation