Linköpings kommun

Resurssakkunnig ÄoF med inriktning LSS och socialpsykiatri

Sista ansökningsdatum: 2017-07-02
Referensnummer: 2017/1121
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: 
Angelika Nordin, 013-29 47 26
Susanne Åkeborg, 013-20 64 32
Fackliga representanter:
Gustav Södling, Vision , 013-20 64 27

 

Om arbetsplatsen

Avdelningen för Äldre- och funktionsnedsatta (ÄoF) arbetar med myndighetsutövning och utreder, beslutar och följer upp insatser till personer som på grund av ålder eller funktionsnedsättning är i behov av extra stöd och omsorg. Insatserna som avdelningen beslutar om ska bidra till trygghet, delaktighet och självständighet. Barnperspektivet ska beaktas i alla ärenden som handläggs. Vi söker nu en resurssakkunnig till LSS och socialpsykiatri där målgruppen är personer med en funktionsnedsättning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i en verksamhet som står inför många utmaningar och komplex omvärld som påverkar både personal- och verksamhet. Att vara en del av socialförvaltningen innebär att du bidrar till verksamhet som gör en viktig samhällsinsats. Vi erbjuder både personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att ha en helhetsbild över de upphandlade verksamheter som finns inom området och du är uppdaterad om insatser och resurser i form av framförallt boende, korttidsvistelse och korttidstillsyn för målgruppen. Du ser till att de resurser som finns används effektivt och du har ansvar för placeringar, statistik, underlag, analyser och köer inom ditt område. Som resurssakkunnig hanterar du även kontakter med externa utförare och sköter upphandling, uppföljning och fakturahantering av dessa.

I uppdraget ingår även att samverka med LSS-handläggare på avdelningen, med andra avdelningar inom Socialförvaltningen samt andra externa berörda parter kring frågor som gäller t ex upphandling, kartläggning av behov inför utbyggnation och kvalitetsuppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Social omsorgsutbildning/Socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Bred erfarenhet från socialtjänstsektorn och erfarenhet av och har arbetat med resursfrågor och resursfördelning är meriterande. Som person är du mål- och resultatinriktad, strukturerad och flexibel. Vi vill också att Du har god samarbetsförmåga samt initiativ- och handlingsförmåga. Körkort är ett krav.

Om du vill vara med att skapa bättre förutsättningar för individer med funktionsnedsättning och kvalitetssäkra att resurser används rätt, är detta rätt jobb för dig.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juli . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 19 juni


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Resurssakkunnig ÄoF med inriktning LSS och socialpsykiatri