Linköpings kommun

Avdelningschef till verksamhetsstöd och uppföljning

Sista ansökningsdatum: 2017-05-21
Referensnummer: 2017/876
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson: 
Agneta Bergquist - Kontorschef , 013-205948
Fackliga representanter:
Ann-Christin Karlsson - Vision, 013-20 60 85
Janin Tekkeden - SACO, 013-206780

 

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av samhällsbyggnadsprocessen. Det är till kontoret för verksamhetsstöd och uppföljning som vi nu söker en ny avdelningschef som ska ha ansvar för vår kundtjänst och våra kontaktytor med medborgare och företagare. I tjänsten som avdelningschef ingår ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Du rapporterar till kontorschefen och ingår i kontorets ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning

I rollen som avdelningschef har du en operativ ledningsfunktion som i huvudsak ska samordna, leda, utveckla och fördela det dagliga arbetet i arbetsgruppen. I rollen ingår även att ge medarbetarna stöd och vägledning i olika verksamhetsfrågor.

Vi rekryterar nu en avdelningschef som ska arbeta nära och tillsammans med förvaltningens kontorsledningar för att utveckla våra externa kontaktytor gentemot medborgare och företag. För att vi ska uppnå bästa möjliga service måste vi vara lyhörda kring medborgare och företags behov av kundkontakt, system och e-tjänster. Avdelningschefen ska arbeta med att projektleda förvaltningens arbete med att vi ska uppnå bästa möjliga service till våra medborgare och företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är lyhörd, entusiasmerande och tillmötesgående i ditt förhållningssätt. Vi vill att du tar initiativ samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har förmåga att se och ta tillvara olikheter, har en god kommunikativ förmåga och som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändring.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning med personalansvar och att du är en duktig projektledare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete för utvecklande av service och bemötande gentemot privatpersoner och/eller näringsliv. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har en akademisk högskoleutbildning inom relevant område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ha löpnade intervjuer, så ansök gärna snarast.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Avdelningschef till verksamhetsstöd och uppföljning