Kornboden

Underhållstekniker till Nord-Lock

Nord-Lock söker Underhållstekniker med start inom kort

Beskrivning
Som underhållstekniker arbetar du med att underhålla vår maskinpark och stötta våra maskinoperatörer i det dagliga arbetet för att bibehålla en kontinuerlig produktion utan onödiga driftsstopp. Vid maskinfel/maskinhaverier ska du så snabbt som möjligt göra maskinen klar för produktion. Att hitta och avgränsa fel/skada genom att göra en noggrann felsökning är A och O. Det innebär också att Du måste kunna ta hjälp av ritningar och manualer som hjälpmedel.

Du tar beslut om komponenter ska bytas ut eller repareras och vilken åtgärd som passar bäst bestämmer du till stor del själv. Felsökning genomförs av maskiner som är uppkopplade i nätverk via server för att kunna avgöra vilka delar som behöver ersättas. Det avhjälpande underhållet kan därmed göras direkt när teknikern kommer ut till maskinen. I vår arbetsmiljö förekommer datorer, handverktyg, lyftanordningar, truckar, vissa maskiner och specialutrustning. Vi arbetar ständigt på att förbättra arbetsmiljön vilket är en del av ditt arbete. Att bära skyddsutrustning är i vissa delar av fabriken ett måste då bland annat buller förekommer. 

Kvalifikationer 

Vi ser gärna att du som söker har/är:

  • Relevant utbildning inom området
  • Behörighet eller begränsad behörighet inom el är meriterande
  • Erfarenhet från industriverksamhet
  • Noggrann
  • Logiskt tänkande och van att lösa problem med kvalitét 
  • Flexibel då förändringar/störningar sker i produktionen utan förvarning

Om Nord-Lock Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på http://www.nord-lock.com/sv/ 

Anställningsform 
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad 
Heltid

Arbetstid och lön 
Din arbetstid kommer att förläggas på dagtid även om både övertidsarbete och viss utryckning/beredskap under kvälls- och helgtid kan förekomma. Vid driftsstopp i produktionen (som går kontinuerligt) måste fel avhjälpas så snart det är möjligt

Fast lön

Övrig information: 
Urval sker löpande så ansök redan idag

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Stina Savehed

Konsultchef

063- 19 43 30 (vxl)

Stina.s@kornboden.se

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Åre . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Underhållstekniker till Nord-Lock