Kornboden

Svetsare till SMP Parts AB i Ilsbo

Svetsare till SMP Parts AB i Ilsbo

Med över 30 års erfarenhet har SMP den kunskap och expertis som krävs för att kunna konstruera och utveckla lösningar som verkligen gör skillnad. Sedan 1980 har SMP Parts utvecklat och tillverkat utrustning till mingrävare, frontlastare samt hjul-och bandbundna grävmaskiner. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av kringutrustning. Förutom vår egenutvecklade tiltrotor Swingotilt® finns en rad olika snabbfästen, grävmaskinsskopor, planeringsskopor och ett utbud av andra tillbehör i vårt sortiment.

ARBETSUPPGIFTER

Kornboden Rekrytering & Bemanning AB söker erfarna och nyutexaminerade Svetsare för uppdrag hos SMP Parts AB i Ilsbo. Tjänsterna är ett heltidsuppdrag som förväntas starta snarast möjligt. Du kommer att arbeta med tillverkning av utrustning och redskap för grävmaskiner och grävlastare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett brinnande intresse för att arbeta i verkstadsmiljö, du har en svetsutbildning MIG/MAG och gärna några års arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin. Som person är du flexibel, noggrann och självgående, du gillar ordning och reda.

ÖVRIGT

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: 2 skift, lön enligt avtal.

Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista dagen för ansökan 2017-06-30 . Ansökan tas enbart emot via kornbodens hemsida: www.kornboden.se där du registrerar ditt cv och personliga brev.

För ytterligare information: Kontakta Kornbodens Konsultchef Oscar Jonsson 072-142 88 25 alt Jessica Larsson 072-142 85 67.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

 

Kontaktpersoner

Oscar Jonsson

Konsultchef

072-1428825

oscar.j@kornboden.se

Jessica Larsson

Konsultchef

070-1428567

jessica.l@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Nordanstig . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Svetsare till SMP Parts AB i Ilsbo