Kornboden

Sommarjobb i Örnsköldsvik

Beskrivning:
Kornboden söker dig som är intresserad av sommarjobb med chans till extra arbete under hösten. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara lagerarbete, så som plock/packning, orderhantering och truckkörning, enklare montering och fastighetsskötsel.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är effektiv, arbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:
Inga förkunskaper krävs. Det är dock meriterande om du som söker har gått, eller går, en praktisk gymnasial utbildning, såsom el-, industri eller fordonsprogrammet, alternativt arbetslivserfarenhet från något av dessa områden.

Anställningsform:
Sommarjobb med chans till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Ann Nordgren eller Patrik Olsson, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2017-06-30.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord: lager, montering, fastighetsskötsel, målning

Kontaktpersoner

Patrik Olsson

Konsultchef

0660-689605

patrik.o@kornboden.se

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sommarjobb i Örnsköldsvik