Kornboden

Redovisningskonsult till LRF Konsult i Sollefteå

Redovisningskonsult till LRF Konsult i Sollefteå. 

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta ditt nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. LRF Konsult i Sollefteå ska nu förstärka sitt team med en redovisningskonsult. LRF Konsult erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Kornboden Rekrytering & Bemanning söker en redovisningskonsult för anställning på LRF Konsult. Du kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa deras kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Vem är du?

Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder LRF Konsult dig?


På LRF Konsult ska du som medarbetare alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och du har möjlighet till stor påverkan på din framtida arbetssituation och roll på marknaden. Endast din egen drivkraft sätter begränsningarna. För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss. Vill du läsa mer om LRF Konsult kan du göra det på www.lrfkonult.se

Anställningsform:
Provanställning/Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
I denna rekrytering samarbetar LRF Konsult med Kornboden Rekrytering och Bemanning. Gör din ansökan via www.kornboden.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2017-08-15. Frågor besvaras av Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.

För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en  mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Välkommen med din ansökan!  

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Sollefteå . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Redovisningskonsult till LRF Konsult i Sollefteå