Kornboden

Montör för uppdrag hos vår kund i Örnsköldsvik

Beskrivning:
Nu söker Kornboden montörer för uppdrag hos våra kunder i Örnsköldsvik! Arbetsuppgifterna kan bestå av allt från finmekanik och elektronikmontering till större mekanikmontering, beroende på kund. Du kan komma att vara behjälplig i flera delar av produktionen vilket ställer krav på flexibilitet samt viljan att testa på nya arbetsuppgifter. Du som söker är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är effektiv, arbetsvillig och har lätt för att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta inom produktion.

Kvalifikationer:
Du som söker har gått en praktisk gymnasial utbildning, såsom el-, industri eller fordonsprogrammet, alternativt arbetslivserfarenhet från något av dessa områden.

Det är meriterande om du:

  • Har vana av att läsa ritningar och montera efter dessa
  • Har giltigt lödcertifikat 
  • Har erfarenhet av industrimontering

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Ann Nordgren eller Patrik Olsson, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2017-08-31.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689604

ann.n@kornboden.se

Patrik Olsson

Konsultchef

0660-689605

patrik.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Montör för uppdrag hos vår kund i Örnsköldsvik