Kornboden

Mekaniker till X-Maskiner i Örnsköldsvik

X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Scheaff, Avant och Merlo. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt. X-maskiner omsätter 140 miljoner och ingår i större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.

Beskrivning av tjänsten 
Som mekaniker på X-maskiner förväntas du arbeta självständigt och på egen hand. Åka ut till kunder, genomföra felsökning, beställa reservdelar, genomföra reparationer och återrapportera. Med det stora ansvaret kommer stor frihet. Ni styr tillsammans med verkmästaren över veckans upplägg och planerar gemensamt in kunder, maskiner och utbildning. Då det geografiska området är stort och delar utav mekanikerns utbildning genomförs på annan ort så förekommer enstaka resor med övernattning. Övertid och helgarbete kan efter samråd med mekanikern förekomma då kundens behov är i centrum för vår verksamhet. Ingen är fullärd så alla våra mekaniker får en individuellt anpassad introduktionsutbildning och handleds vidare genom karriären med ett branschledande utbildningsprogram. Våra fyra anläggningar har flera års erfarenhet och lämnar löpande stöttning till alla mekaniker i fält och på verkstaden. 

Kvalifikationer
Fordonsmekanisk utbildning och/eller meriterande arbetslivserfarenhet. Verkstadsengelska i tal och skrift. Körkort B.

Meriterande
Felsökning med datadiagnostik. Körkort BE. Svets (för enklare reparationsåtgärder).

Anställningsform 
Tillsvidare, Tillsättning omgående

Sysselsättningsgrad 
Heltid

Arbetstid och lön 
Dagtid, Lön enligt avtal

Kontaktperson
Vi samarbetar med Kornboden i denna rekrytering, vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2017-07-31. 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689600

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mekaniker till X-Maskiner i Örnsköldsvik