Kornboden

Mediasäljare till Åreidag

Mittmedia söker Mediasäljare för tidningen Åreidag med placering i Åre

Beskrivning
Som Mediasäljare för Åreidag kommer du aktivt bearbeta den lokala marknaden i syfte att sälja in annonslösningar i Åreidag kombinerat med olika digitala lösningar som bl.a geo- och målgruppstyrd kommunikation och sök (Google) och sociala (Facebook) tjänster. Arbetet kräver att du är självgående och resultatinriktad, gillar att nätverka, träffa nya kunder och bygga relationer. I denna roll blir du marknadsansvarig där det ingår att berarbeta både befintliga och potentiella kunder så nykundsbearbetning är en stor och viktig del av arbetet.

Då tjänsten bygger på flexibilitet när det gäller arbetstider och omfattning finns det möjlighet att söka för dig som antingen vill bli anställd eller har eget företag och vill arbeta som konsult.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är/har

  • Driven affärsmässigt som motiveras av resultat
  • Ansvarstagande
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning
  • Lokal kännedom och nätverk
  • Socialt begåvad och lätt för att etablera kontakt och relation med andra människor
  • Tycker om att ta plats och tar för dig i sociala sammanhang


Information om Åreidag
Åreidag är gratistidningen för dig som besöker Åre. Här hittar du aktuella veckotips och inspiration för att maxa din fjällupplevelse. Med Åreidag i handen vet du vad som händer på fjället och i dalgången. Vi tar dig närmre folket i byn och träffar intressanta Åreprofiler och guidar dig till shopping, hälsa, mat, nöje och utflyktsplatser. Åreidag kommer ut varje torsdag under vintersäsongen och månadsvis under sommaren.

Övrig information
Tjänsten beräknas tillsättas under augusti 2017 och urval sker löpande så ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Östersund och Edsbyn.

Sökord:Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

Christoffer Sjöstedt

VD Östersund

063- 19 43 30 (vxl)

Christoffer.s@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juli . Arbetsort : Åre . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mediasäljare till Åreidag