Kornboden

Kornboden söker följande kompetenser för uppdrag på Zepro i Bispgården

Kvalifikationer:

MONTÖR: 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering inom någon eller några av områdena hydraulik, mekanik, pneumatik och elektronik. Meriterande är om Du har erfarenhet som mekaniker eller montör inom lastbil, lastbilssläp eller truck.

DETALJSVETSARE: 
Du ska vara van detaljsvetsare inom MIG/MAG och gärna flerårig erfarenhet inom det.

ROBOTSVETSARE: 
Du ska ha god erfarenhet som operatör av robotsvets. Du ska vara van detaljsvetsare inom MIG/MAG och gärna flerårig erfarenhet inom det. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna.

KANTPRESSARE: 
Du ska ha god erfarenhet som operatör av kantpress. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna. Du ska gilla att arbeta med metall som materiell och hanterar Dina arbetsuppgifter med precision. Du är pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalité.

LASERSKÄRARE: 
Du ska ha god erfarenhet som operatör av laserskärare. Du ska kunna läsa ritningar och behärska programmering av de CNC styrda maskinerna. Du ska gilla att arbeta med metall som materiell och hanterar Dina arbetsuppgifter med precision.

PULVERLACKERARE: 
Vi söker i första hand Dig som har erfarenhet av pulverlackering och i andra hand övrig lackeringserfarenhet.

Gemensamt för alla profiler: 
Meriterande om du har god erfarenhet från tillverkande verkstadsindustri. Du ska kunna läsa ritningar. Meriterande är om du har truckkort. Du är pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalité. Du ska ha god social förmåga, ska kunna arbeta i grupp men även självständigt. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper.

Anställningsform: 
Visstid

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

Arbetstid och lön: 
Dagtid, Skiftgång Lön enl Kollektivavtal Bemanningsföretagen/IF Metall

Övrig information: 
Urval sker löpande så ansök redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: svetsare, MIG, MAG, robotsvets, CNC, kantpress, laserskärare, plåt, montering, montör

Kontaktpersoner

Pontus Andersson

Kandidatansvarig

063-19 43 85

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Kornboden söker följande kompetenser för uppdrag på Zepro i Bispgården