Kornboden

Ekonomiassistent till Umeå

Kornboden söker nu en ekonomiassistent på heltid till en statlig myndighet i Umeå. Uppdraget är en heltidstjänst som förväntas att starta i augusti 2017.

Beskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av redovisning och bokföringsarbete med huvudbokföring. Vidare kommer du att kontrollera fakturor, kontera fakturor samt göra förberedande underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon. Arbetsuppgifterna kommer också att bestå av löpande redovisning av bl.a. leverantörsfakturor, kundreskontra samt avstämningar. Du kommer även att delta i bokslutsarbete och besvara frågor om in- och utbetalningar. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna inom offentlig förvaltning. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom det ekonomiadministrativa området och behärskar Officepaketet väl, framförallt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av större ekonomisystem som bland annat Agresso eller Raindance.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är ambitiös och driven vilket gör att du får saker gjorda och kan ta egna initiativ, du kan arbeta självständigt och mot uppsatta mål. Du har också god samarbets- och kommunikationsförmåga såväl som en god pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Visstid 6-12 månader

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2017-05-31. 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: ekonomi, redovisning, administration,  kund- och leverantörsreskontra, fakturering, leverantörsfakturor, avstämningar, bokföring, huvudbokföring, bokslutsarbete

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.v@kornboden.se  

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Ekonomiassistent till Umeå