Kornboden

Driftsingenjör till Nord-Lock

Nord-Lock söker till ny tjänst en Driftsingenjör med start inom kort

Beskrivning Som Driftingenjör säkerställer du att företaget har en säker och trygg anläggning samt att lagar, miljökrav, säkerhetsstandarder och processer är uppdaterade och följs. Dina ansvarsområden och uppgifter är bland annat att hantera brandsäkerhets- och skalskyddsfrågor. Du hanterar och säkerställer renovering, ombyggnader och utvidgning av verksamheten samt underhållsplanen för anläggningen.

I rollen som driftsingenjör har du kontakt med myndigheter när det gäller miljö- och tillståndsfrågor, revisioner samt leder det förebyggande miljöarbetet. Du är den lokala punkten för nödvändiga säkerhetslicenser samt säkerställer att rutiner vid risker och nödsituationer följs.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom adekvat område
  • Några års erfarenhet med likarbetade arbetsuppgifter
  • Stark ledarskaps- och kommunikationsförmåga
  • Erfarenhet av förändringsarbete, gärna i en internationell miljö
  • Du kan även ha erfarenhet från byggverksamhet eller kvalitetsprocesser inom teknisk bransch

Om Nord-Lock Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” Läs mer på http://www.nord-lock.com/sv/  

Anställningsform 
Provanställning

Sysselsättningsgrad 
Heltid

Arbetstid och lön 
Dagtid Fast lön

Övrig information 
Urval sker löpande så ansök redan idag

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Marlene Rehnsbo

063- 19 43 30 (vxl)

marlene.r@kornboden.se

Hans-Olof Jonsson

Senior Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Åre . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Driftsingenjör till Nord-Lock