Kornboden

Cargotec Kalmar söker Servicetekniker

Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com.

Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,5 miljarder euro år 2015 och företaget sysselsätter cirka 11 000 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com.

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Ditt nya arbete:
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av diesel- och el-truckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produktsortiment. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Du kommer att utgå hemifrån och med hjälp av en servicebuss utföra reparationer och service för kunder i Umeå med omnejd.

Din bakgrund: 
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenad maskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt. Du tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt god datorvana är krav.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med välrenommerade produkter. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Utbildning på Kalmars maskiner sker fortlöpande i våra fabriker.

Anställningsform:
Tillsvidare/Provanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2017-04-30. 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 30 april 2917 . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 4 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Cargotec Kalmar söker Servicetekniker