Juristbyrån

Juristbyrån i Ängelholm söker jurist

Juristbyrån i Ängelholm växer och därför söker vi nu en ny medarbetare till vårt team. Vi söker en kunnig och utåtriktad jurist som brinner för familjejuridik. Du tycker om personliga möten med kunder samt vill vara med att utveckla och driva företaget framåt. Juristbyrån har idag drygt 150 medarbetare runt om i Sverige och är ett modernt företag under tillväxt. Vi hoppas att du vill vara med på resan mot att befästa vår ledande ställning inom familjejuridik i Sverige.

Arbetsbeskrivning
Du kommer huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, boutredningar, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvsskiften samt företagsrelaterade ärenden som kompanjonavtal och liknande.

Kravprofil
Du är affärs- och kundorienterad, inriktad på familjejuridik och vill arbeta i ett engagerat team där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och som person är du förtroendeingivande, prestigelös och noga med detaljer. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet.

  • Svensk juristexamen eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom familjejuridik
  • Erfarenhet av fastighet- bolag eller skatterätt
  • Anknytning till orten är meriterande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Julin, HR-ansvarig, på 08-709 83 55.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och studieintyg så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 juni . Arbetsort : Ängelholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Juristbyrån

Alla jobb hos Juristbyrån

Liknande jobb Juristbyrån i Ängelholm söker jurist