Jurek Bemanning

Utåtriktade värdar och värdinnor till Almedalsveckan i Visby

Arbetsbeskrivning
Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu för Dagens Medicins räkning värdar och värdinnor till den årliga Almedalsveckan i Visby. Uppdraget kommer att pågå under måndag till torsdag, 8-17 under v. 27. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att dela ut tidningen Dagens Medicin i samband med olika arrangemang inom vård och hälsa. Du kommer självklart också att fungera som ett av Dagens Medicins ansikten utåt under de här dagarna.

Vem är du?
Vi tror att du är en social och utåtriktad person som trivs med att ge service och att vistas i en fartfylld miljö. Du har vidare en positiv inställning och vågar vara framåt och ta initiativ. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses detta som meriterande.

Du erbjuds
Detta är en ypperlig chans att få erfarenhet från servicebranschen!

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Gotland
Gotlands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gotland . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utåtriktade värdar och värdinnor till Almedalsveckan i Visby