Jurek Bemanning

Upphandlingschef till Ulricehamns Kommun

Om verksamheten

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23700 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

I kommunledningsstaben ingår funktionerna ekonomi (inklusive en upphandlingsenhet), personal, kommunikation och kansli. Ekonomifunktionen utgör ett stöd till verksamheterna och organisationens chefer gällande budget, löpande redovisning, uppföljning, årsredovisning m.m. Upphandlingsenheten utgör ett stöd till verksamheterna och organisationens chefer vid inköp och genomförande av upphandlingar.

Arbetsbeskrivning

Ulricehamns kommun söker nu en chef till upphandlingsfunktionen med ett övergripande ansvar för upphandlingsstödet till kommunens verksamheter. Arbetet innebär operativt och strategiskt arbete med upphandling och inköp. Vidare samordnar du de centrala upphandlingar som kommunen deltar i och ansvara för arbetet kring övergripande riktlinjer och utveckling av kommunens processer för upphandling, inköp och elektronisk handel samt för effektivisering av kommunens inköp.

Du leder upphandlingsenheten och har personalansvar för enhetens medarbetare som består av två upphandlare och en upphandlingsassistent. Vidare har du ansvar för uppföljning av kommunens kostnader för inköp och du leder arbetet för att uppnå ökad avtalstrohet.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning samt flera års erfarenhet av upphandlings- och inköpsarbete från offentlig sektor eller liknande. Du har god kunskap om LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-fakturering, e-handel samt kunskap inom kommunens upphandlingssystem Tendsign.

Som person är du initiativtagande och drivande. Du ansvarar för dina uppgifter och arbetar tills resultat är uppnådda. Du är en självständig person med goda ledaregenskaper och du har ett pedagogiskt tillvägagångssätt. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att genom kommunikation påverka andra.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och utvecklande roll i en expanderande kommun med god ekonomi. Du kommer tillhöra ett glatt och engagerat gäng med mycket driv! Kontoret är beläget i härliga lokaler i centrala Ulricehamn.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se

 

Område:
Ulricehamn
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Ulricehamn . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Upphandlingschef till Ulricehamns Kommun