Jurek Bemanning

Teracom AB söker bolagsjurist

Om verksamheten

Teracom  AB är en oberoende nätoperatör ägd av svenska staten, med främsta fokus på utsändningar av radio- och TV.

Med rikstäckande stam- och accessnät, designat för hög tillgänglighet och redundanta vägval, erbjuder bolaget sina kunder lösningar på allt från enstaka förbindelser till hela nät, med användande av allt från fiber till radiolänk.

Bolaget har egen servicepersonal på drygt 50 orter, från Ystad i söder till Kiruna i norr och övervakar näten via vår egen driftcentral, dygnet runt, året runt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du att få arbeta nära chefsjuristen samt övriga jurister i den dagliga verksamheten med affärsjuridik och löpande frågor inom olika rättsområden som offentlig upphandling, fastighetsrätt, media- och telekom, bolagsrätt och offentlig förvaltning.

I arbetet kommer du att ha kontakt med kunder, bedriva förhandlingar och komma att hantera frågor mot myndigheter som bolagsverket, Myndigheten för press, radio och tv samt  PTS.

Vem är du?

Vi söker dig som är jurist med några års erfarenhet från bolag eller advokatbyrå eller annan anställning av relevans för de angivna rättsområdena. Du ska en mycket god administrativ förmåga och lätt kunna sätta dig in i juridiska frågeställningar. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person är du en prestigelös lagspelare med samtidigt eget driv för att kompetent genomföra arbetsuppgifterna.

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete i en organisation under utveckling med högt i tak och god stämning! Tjänsten är en visstidsanställning till och med september 2018, med möjlighet till förlängning.

Vi sitter i ljusa och fina lokaler på Västra Kungsholmen i Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alt. anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Du är varmt välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Teracom AB söker bolagsjurist