Jurek Bemanning

Student till internationellt bolag inom fordonsindustrin

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
till vår kund verksam inom fordonsindustrin med kontor i Sollentuna söker vi en ansvarstagande student. Uppdraget startar omgående och kommer pågå till slutet av augusti. I rollen som student kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och ansvara för all administration, posthantering och arkivering.

Vem är du?
Vi söker dig som är student och som har ett intresse för ekonomi. Som person är du driven, självständig, strukturerad och tar ett stort eget ansvar. Då du kommer ha en del kontakter är det även viktigt att du är kommunikativ och har en förståelse för människor. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag på heltid - vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Arbetstiderna är flexibla och det finns även möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. För rätt person är detta en möjlighet att erhålla värdefull erfarenhet från en ekonomiavdelning samt erhålla värdefulla kontakter inom området. Kunden har sitt kontor i Sollentuna, och uppdraget startar omgående och beräknas pågå till augusti 2017. Vi går igenom ansökningar och intervjuer löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se
 Ansök på www.jurek.se.

Start:
Omgående

Lön:
Enl. ök

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Student till internationellt bolag inom fordonsindustrin