Jurek Bemanning

Setterwalls Advokatbyrå söker biträdande jurister

Om verksamheten

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Alla våra medarbetare har ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika. Vår verksamhet bygger på ett engagemang och passion för det vi arbetar med.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt transaktionsteam i Göteborg med fler talanger. För mer information om oss besök hemsidan, www.setterwalls.se

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med kvalificerad transaktionsrådgivning i en dynamisk och omväxlande miljö. Du kommer att tillhöra vår transaktionsgrupp med fokus på bank&finans, bolagsrätt och M&A. Du kommer tillsammans med dina kollegor att hantera ärenden och bistå våra klienter med kvalificerad rådgivning. Bland våra klienter finns många av Sveriges och världens ledande företag och institutioner.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och har arbetat minst 2-3 år som biträdande jurist på advokatbyrå. Vi ser gärna att du har arbetat med transaktioner, finansieringsfrågor, kapitalmarknad, aktiemarknad och/eller bolagsrätt. Förutom att du har mycket goda kunskaper inom juridik och ett särskilt intresse för transaktionsrelaterad juridik, ser du i framtiden dig själv som en skicklig advokat inom affärsjuridiken med brinnande intresse för klientens affär och specifika förutsättningar. Som jurist är du noggrann, har hög personlig integritet samt uppskattar utmaningen att arbeta med komplexa frågeställningar där kraven på kvalitet är högt satta.  Vidare är du som person positiv och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer. Du har även ett starkt inre driv och en vilja av att åstadkomma de bästa resultaten. Du trivs med att ta stort eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla.

Du erbjuds

Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta, spännande och kvalificerade uppdrag i en organisation som drivs av entreprenörskap samt där värdet och affärsnyttan av det vi levererar tillsammans till våra klienter alltid står i fokus. Vi erbjuder dig att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med drivna och inspirerande kollegor.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg

Västra Götalands län

I denna rekryteringsprocess samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Setterwalls Advokatbyrå söker biträdande jurister