Jurek Bemanning

Serviceinriktad redovisningsassistent sökes för längre uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en redovisningsassistent till vår kund som är ett investeringsaktiebolag. Bolaget investerar i onoterade och noterade företag och bedriver ett aktivt ägande. Rollen som redovisningsassistent kommer innebära bland annat följande;
- Löpande bokföring
- Betalningar
- Avstämningar
- Moms- och skattedeklarationer
- Kopiering och arkivering

Vem är du?
Vi söker dig som har en Civilekonomexamen eller annan relevant ekonomisk utbildning samt erfarenhet från att ha arbetat med löpande bokföring tidigare. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är flytande i svenska och engelska.
Som person är du prestigelös, serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du kan se vad som behöver göras och tar egna initiativ. För att passa i rollen är du också flexibel och kan med kort varsel rycka in där det behövs.

Du erbjuds
Detta är ett uppdrag på heltid som löper i 12 månader – vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du får god inblick i hur arbetet fungerar på ett investeringsaktiebolag. Företaget sitter i mycket fina lokaler centralt i Stockholm. Är du intresserad så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Ansök på www.jurekbemanning.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad redovisningsassistent sökes för längre uppdrag