Jurek Bemanning

Rekryteringsassistent för sommar-/extrajobb till Jurek i Malmö

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett modernt och expansivt entreprenörsföretag som genomsyras av en vinnande säljkultur och hög kompetens. Vi blev återigen utsedda som gasellföretag av Dagens Industri för tredje året i rad och nu letar vi efter duktiga rekryteringsassistenter till vår framgångsresa och vårt starkt sammansvetsade team. Vill du vara med på resan?

I rollen som rekryteringsassistent kommer du både att avlasta Jureks ordinarie rekryteringskonsulter i deras arbete samt självständigt ansvara för de uppdrag som kommer in via våra säljare. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara kontakt med kunder, search av kandidater, utformning av annonser utifrån kravprofiler samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också genomföra intervjuer samt sköta referenstagning.

Vi söker dig som idag studerar PA-programmet eller motsvarande och kan arbeta hela sommaren. Det kan finnas möjlighet att arbeta extra även efter sommaren.

Vi ser att du drivs av att arbeta med människor samt har ett starkt intresse för affärer. Du tar ansvar för ditt jobb och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Då det är semestertider kommer du stundtals vara ensam på kontoret och du måste vara självgående och se vad som behövs göras. Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega!

Detta är under sommaren en heltidstjänst samt ev. en till två dagar per vecka efter sommaren.

Vi sitter i fina lokaler centralt i Malmö.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta Helena Centerblad på tel.nr 0707-49 99 63 alternativt helena.centerblad@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Helena Centerblad
0707-49 99 63
Helena.centerblad@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 31 mars

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringsassistent för sommar-/extrajobb till Jurek i Malmö