Jurek Bemanning

Rekryterare till myndighet i Stockholm

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu två rekryterare till deras kontor i Solna med start 2017-09-01 till 2017-12-31.

Du kommer att tillhöra personalenheten och arbetade mycket nära rekryterande chef.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att stötta chefen i hela rekryteringsprocessen vilket innebär allt ifrån första urval till anställning i en rekryteringsprocess.

Du kommer tillsammans med närmaste chef planera uppdraget. Detta innebär att ta fram behovsanalys, kontroll av företrädesrätten och ta fram lämplig kravprofil. Vidare kommer du utforma och publicera annonser i lämpliga kanaler, boka och genomföra intervjuer och slutligen verifiera slutkandidaterna.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med akademisk utbildning inom PA eller motsvarande. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av att självständigt ansvara för hela rekryteringsprocessen. Det är meriterande om du erfarenhet av MS Office och goda kunskaper inom lagar och förordningar inom området. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i rekryteringssystemet Reach Mee.

Du ska trivas med och känna dig trygg med att hålla i många parallella rekryteringar samtidigt. Som person är du flexibel, strukturerad och handlingskraftig. Du är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är van att jobba självständigt.

Du erbjuds
En spännande och varierande roll i ett team av kunniga och hjälpsamma kollegor på en mycket intressant och dynamisk arbetsplats. Detta är ett konsultuppdrag på heltid under perioden september 2017 till och med 2017-12-31. För rätt person finns chans till förlängning. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se Ansök på 
www.jurekbemanning.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare till myndighet i Stockholm