Jurek Bemanning

Redovisningsekonomer till rolig tjänst

Arbetsbeskrivning
Är du redovisningsekonom med intresse för utveckling av nya rutiner och processer? Är du dessutom en driven person som ständigt vill utvecklas i din roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

För kunds räkning söker vi nu flera erfarna redovisningsekonomer till ett nytt team som kommer arbeta i implementeringsfasen av ett projekt. Kunden är en är ett av de ledande leverantörerna av ekonomi- och lönetjänster i Norden där din roll kommer att innebära löpande redovisning samt månads- och årsbokslut för en ny stor kund.

Du kommer även att strukturera upp och utveckla nya rutiner och processer kring hur de ska arbeta med redovisningen. Rollen innebär även att vara backup för dina kollegor och kommer därför vara bred och varierande.

Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, och därefter finns det god chans för rätt person att gå över till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi både dig med minst ett års erfarenhet samt dig med många års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg med att arbeta med löpande redovisning och har även erfarenhet av bokslutsarbete. Du har en helhetsförståelse för redovisningens processer och tycker det är roligt att strukturera upp nya rutiner och processer.

Som person söker vi dig som är kommunikativ och driven. Du är van vid kundkontakt och tycker om att arbeta konsultativt. Vidare har du förmågan att se helheten, är processinriktad och motiveras av att hitta nya lösningar och förbättra arbetssätt och rutiner. Du är lösningsfokuserad, självgående och ansvarsfull. Då du kommer arbeta i ett team och även vara backup för dina kollegor, är det viktigt att du är flexibel och serviceinriktad.

Du erbjuds
En spännande och utvecklande tjänst hos ett av de ledande leverantörerna av ekonomi- och lönetjänster i Norden.  Du kommer ha en varierande tjänst och arbeta med både förvaltning och utveckling. Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen och har en miljö med goda möjligheter till utveckling samt att medverka i olika interna projekt.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader. Därefter finns god chans till överrekryering till kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonomer till rolig tjänst