Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Vårgårda Kommun

 

Om Verksamheten

I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer bidrar till ökad inflyttning.
Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet.

I Vårgårda arbetar vi LEAN och vår vision "Den goda kommunen med 13 000 invånare 2027". Med en gemensam värdegrund tillsammans med tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt i kommunen.

Gemensam service arbetar kommunövergripande med administration, IT, personal, organisation och ekonomi. Uppdraget för Gemensam service är att vara ett kundorienterat servicecenter för förtroendevalda och kommunens verksamheter. Sektorn skall säkerställa att gällande lagar och förordningar efterlevs, arbeta för enhetliga rutiner inom kommunen samt ansvara för utvecklingen inom respektive fackområde.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven redovisningsekonom för ett tidsbegränsat uppdrag, för att täcka upp en studieledighet. Du kommer i din roll ansvara för Vårgårda Kommuns redovisning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer finnas inom redovisningsområdet. Du kommer bland annat ansvara för:

- Den löpande redovisningen

- Upprättande av delårs- och årsbokslut

- Utveckling av redovisningsrutiner

- Ge råd och stöd i ekonomiska frågor till verksamhetschefer

- Analysera och förklara ekonomiskt utfall

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning med inriktning på redovisning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du goda datorkunskaper och är van användare av MS Office-paketet med fokus på Excel. Har du tidigare arbetat i Raindance är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning inom kommunal verksamhet, men det är inget krav.

Som person är du strukturerad, analytisk, idérik och du tar egna initiativ. Du är trygg i din roll och du har en förmåga att arbeta självständigt.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierad roll i en expanderande kommun. Detta är en tidsbegränsad anställning på 12 månader och du kommer bli anställd av Vårgårda Kommun. Startdatum 1/8 2017. 

Har du mer frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Linda Rudenwall på 0709-165 621 alternativt på linda.rudenwall@vargarda.se Facklig företrädare nås via kommunens växel 0322-600 600

 

Område:
Vårgårda
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Linda Rudenwall
0709-165 621 
linda.rudenwall@vargarda.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Vårgårda . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Vårgårda Kommun