Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till spännande kund i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom till deras kontor beläget i centrala Stockholm för ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering. Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom, och har erfarenhet av årsbokslut, månadsbokslut, rapportering, momsredovisning, betalning, lön samt upprätta faktureringsunderlag men också andra arbetsuppgifter som kan uppstå vid behov.

Vem är du?

Du har en universitetsexamen eller är yrkesutbildad inom ekonomi, eller besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 4-6 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du är van vid högt tempo samt att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem (Navision, Palette) samt besitter goda kunskaper inom MS Office, med fokus på Excel.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper i 6 månader med chans till överrekrytering - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till spännande kund i centrala Stockholm