Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till Kungsholmen

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom för uppdrag med start omgående och minst fyra månader framåt. Kunden sitter på Kungsholmen och du arbetar tillsammans med ca tio andra personer på redovisningsenheten. Förutom att agera bollplank mot organisationen i diverse redovisningsrelaterade kommer du bland annat arbeta med:

- Löpande redovisning

- Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut

- Bokslutsarbete

- Moms- och skatterapportering

- Koncernrapportering

- Likviditetsprognoser

- Diverse ad hoc utredningar

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ekonom med flera års erfarenhet som redovisningsekonom. Du är trygg i dina kunskaper och van vid att arbeta stöttande mot dina kollegor i mer komplexa frågor. Du har med fördel arbetat som konsult tidigare då vi ser att du snabbt sätter dig in i arbetet, är uppdaterad i olika system och arbetar självständigt. Har du erfarenhet av Agresso och/eller Aaro är detta meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar svenska flytande i både tal och skrift

Som person är du noggrann och strukturerad samtidigt som du har en positiv inställning och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karolina Wahlström karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start:
Omgående.

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Snarast

Kontaktperson
Karolina Wahlström
Tel: 0762-97 87 95
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till Kungsholmen