Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till ALM Equity

Bolagsbeskrivning
ALM Equity AB är ett börsnoterat fastighetsutvecklingsbolag i ett expansivt skede. Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer fastighetsprojekt, framförallt bostadsprojekt. Bolaget växer och vi erbjuder en arbetsmiljö med spännande utmaningar, högt tempo och korta beslutsvägar där du får ta ett stort ansvar från första stund. Huvudkontoret ligger i Stockholm City där det sitter cirka 40 personer. Läs mer om oss på 
www.almequity.se

Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas inom både redovisning och controlling samtidigt som du arbetar med drivna och kompetenta kollegor i en öppen och trevlig miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta i team samtidigt som du självständigt kommer vara ansvarig för allt från verifikat till årsredovisning för samtliga bolag inom de fastighetsprojekt du blir tilldelad att sköta. Du arbetar nära projektledare och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


Vi söker nu en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta i team samtidigt som du självständigt kommer vara ansvarig för allt från verifikat till årsredovisning för samtliga bolag inom de fastighetsprojekt du blir tilldelad att sköta. Du arbetar nära dina projektledare och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

-Löpande bokföring

-Kvartals- och årsbokslut

-Koncernkonsolidering

-Deklarationer

-Likviditetsplanering

-Prognos- och analysarbete

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation som kräver väl fungerande samarbeten på alla nivåer.

Vi söker dig med en examen i ekonomi med minst 3 års erfarenhet från en kvalificerad redovisningsroll. Du har med fördel erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Som person är du driven och framåt, du tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter och uppskattar ett arbete som stundtals ställer höga krav på stresstålighet. Du är en strukturerad och organiserad person med ett sinne för att prioritera bland arbetsuppgifterna. Avslutningsvis har du förmågan att kombinera effektivitet och noggrannhet.

Du erbjuds
En fartfylld och utvecklande tjänst på ett tillväxtbolag med härliga kollegor och högt i tak!

Start:
Så snart som möjligt.

Lön:
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Wahlström
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till ALM Equity