Jurek Bemanning

Receptionist till internationellt bolag i Solna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en receptionist med start i mitten av maj. Tjänsten är placerad på kundens svenska huvudkontor i Solna. Du kommer att arbeta med diverse olika uppgifter såsom att välkomna besökare, svara i telefon, boka mötesrum och assistera i de administrativa uppgifter som behövs. Tjänsten är på deltid 75 % och du rapporterar till Head of Facility Services.

Vem är du?
Vi ser att du tidigare har erfarenhet från reception och telefonväxel. Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, driven samt van vid kundkontakt. Vidare är du punktlig, noggrann och lösningsinriktad. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och inte rädd för att ta egna initiativ. Då kunden är ett internationellt bolag så bör du ha goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Förståelse för danska och norska är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och beräknas pågå under 3-4 månader med chans till förlängning, vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning . Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag. Arbetstiderna är mellan kl. 08:00-14:30 mån-fred och uppdraget förväntas starta i mitten av maj. För mer frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Niklas Westberg niklas.westberg@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande till denna tjänst – vänta därför inte med din ansökan.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Niklas Westberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Solna, Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till internationellt bolag i Solna